TESTELE DE SIGURANȚĂ RILASTIL

FORMULE TESTATE DERMATOLOGIC

Produsele sunt supuse testărilor epicutanate (Patch test), o metodă care evaluează dacă o substanță ce vine în contact cu pielea provoacă inflamație alergică locală, adică dermatită de contact. Produsele se aplică pe dispozitive adezive de tipul plasturilor care apoi se fixează pe o zonă determinată a pielii. Controlul dermatologic se efectuează după 24 sau 48 de ore.

FORMULE TESTATE MICROBIOLOGIC

Fiecare lot de produse este supus unui test pentru a detecta prezența eventualelor microorganisme și pentru a garanta conformitatea acestuia cu cerințele Farmacopeei Europene.

FORMULE TESTATE OFTALMOLOGIC

Se fac teste oftalmologice pentru a evalua gradul de toleranță al preparatelor cosmetice care vor fi utilizate în zona perioculară. Produsele în cauză sunt utilizate zilnic într-un interval de timp specificat. Ulterior, un medic oftalmolog determină apariția anomaliilor la nivel ocular și înregistrează orice reacție adversă raportată de voluntari, definind toleranța cosmetică pe baza evaluării clinice.

FORMULE HIPOALERGENICE

Produsele sunt special concepute pentru a reduce la minimum riscul de alergie. Ele sunt evaluate cu ajutorul „Testului epidermic de expunere repetată la oameni” (HRIPT) unui „Test repetat Insult Patch” (HRIPT), un test folosit pentru a determina răspunsul alergic al pielii, care se repetă în timp. Produsele se aplică pe dispozitive adezive de tipul plasturilor care apoi se fixează pe o zonă determinată a pielii. Procedura se repetă sub control dermatologic de 9 ori pe parcursul a trei săptămâni consecutive.

FORMULE NON-COMEDOGENICE

Se efectuează teste care relevă dacă utilizarea zilnică a produselor poate dezvolta comedoane, ce poate provoca ocluzia foliculului pilosebaceu, ducând astfel la apariția unor imperfecțiuni ale pielii.

STANDARDE DE ETICĂ DERMATOLOGICĂ

VALORILE NOASTRE

CALITATEA

Reprezintă valoarea de bază a brandului Rilastil și este garantată de formulele unice create în laborator, dar și de cercetarea continuă și riguroasă, tocmai din dorința de a obține rezultate excelente. Ingredientele active sunt atent selectate, în conformitate cu cele mai înalte standarde, fiind tolerate cu succes de piele și având cea mai bună calitate.

SIGURANȚA

Siguranța produselor dermato-cosmetice este dovedită prin testarea dermatologică și microbiologică a formulelor. Principiile active care stau la baza dermato-cosmeticelor sunt selectate cu atenție, materia primă fiind testată încă de la primul contact și până la produsul finit.

EFICACITATEA

Principiile active inovatoare, formulele speciale, utilizarea ambalajelor concepute pentru a păstra calitatea formulelor obținute, studiile clinice și modalitatea de procesare de înaltă calitatea garantează eficacitatea și beneficiile produselor Rilastil.

RESURSA UMANĂ

Inima companiei o reprezintă resursa umană, oamenii care alcătuiesc echipa și cărora li se cuvine meritul de a transmite valorile și de a crea o legătură strânsă cu medicii, farmaciștii și consumatorii. Ne mândrim cu un mediu de lucru eficient și competitiv, unde cultura afacerilor și calitatea sunt principalele atribute în care se regăsesc toți angajații noștri. Reprezentanții medicali și agenții de vânzări profesioniști au contribuit la răspândirea valorilor companiei și la formarea unei rețele extinse, reprezentând unul dintre punctele forte ale brandului Rilastil.

STANDARDE DE ETICĂ DERMATOLOGICĂ

EFICACITATEA ȘI CALITATEA

Principiile active selectate asigură cea mai bună calitate în conformitate cu cele mai înalte standarde. Eficacitatea este garantată de studiile clinice realizate pentru fiecare produs în parte, precum și de cunoștințele în dermatologie și farmacologie ale profesioniștilor din laboratoarele de cercetare.

SIGURANȚA DERMATOLOGICĂ

Siguranța dermatologică este garantată de formulele testate clinic.

TOLERANȚA

Toleranța produselor este asigurată prin testarea formulelor pentru nichel, cobalt, crom, paladiu și mercur, cele cinci metale la care pielea prezintă cel mai des sensibilitate.

MENU CLOSE